Hvorfor kan du roligt vælge min som din bryllupsfotograf?

Din bryllupsdag er en af ​​de vigtigste dage i dit liv. Det er en dag fyldt med kærlighed, latter og dyrebare minder. Som professionel bryllupsfotograf med over 7 års erfaring forstår jeg, hvor betydningsfuld denne dag er for dig og dine kære. Det er derfor, jeg er her for at give dig unikke bryllupsbilleder, der vil fange hvert et særligt øjeblik fra din store dag. Fra den kjole, du vil have på, til de blomster, du vil holde, det første blik, dit første kys og din første dans. Uanset hvor dit bryllup finder sted, om det er et luksushotel, en idyllisk lade på landet eller et rustikt gammelt slot, så vil jeg fange alt der du drømmer om.
Tag et kig i galleriet hvor du finder et lille udpluk af mine bedste bryllupsbilleder., så du hurtigt kan se om min stil er noget for dig.
Du kan også finde inspiration og fordybe dig under cases, hvor jeg har samlet adskillige serier af bryllupsbilleder fra hele landet og i alt salgs vejr.

Look for the magic in every moment

Hvad kan du forvente af mig som din bryllupsfotograf?

Som bryllupsfotograf har jeg et enkelt mål: at tage uposerede billeder af ægte øjeblikke. Øjeblikke, der vil få dig til at grine, græde og blive fortabt for ord, mens du genoplever alt, hvad der fandt sted på din bryllupsdag.
At vide, at jeg vil tage mig af dette, giver dig mulighed for at slappe af, tage alt ind og elske hvert minut af dagen, du har brugt utallige timer på at planlægge.
Du kan forvente en oplevelse, der er skræddersyet til at passe til din unikke vision.
Når du vælger mig som din bryllupsfotograf, kan du forvente mere end bare billeder. Du kan forvente en oplevelse, der er skræddersyet til at passe til din unikke vision. Her er nogle af de ting, du kan forvente:

Personlig rådgivning

Jeg er her for at hjælpe med at planlægge fotograferingen, rådgive om location og tidsplan og besvare alle dine spørgsmål.

Kreativitet & Innovation

Jeg elsker at udfordre mig selv og finde nye måder at fange skønhed på. Du kan forvente en blanding af klassisk elegance og moderne kreativitet i mine billeder.

Fleksibilitet

Jeg er her for at tilpasse os dine behov og ønsker. Uanset om du ønsker formelle portrætter eller spontane øjeblikke, er jeg her for at opfylde dine forventninger.

Mindeværdige Billeder

Mit mål er at levere billeder, der ikke blot er smukke, men også tidløse. Billeder, der vil bringe smil og minder frem år efter år.

Bryllupsbilleder til en god pris

Bryllupsomkostningerne hurtigt kan stige, og det er derfor, jeg tilbyder tilpasningspakker, der passer til ethvert budget. Min prioritet er at levere højkvalitets, professionel og overkommelig bryllupsfotografering, der opfylder mine kunders behov og tilfredsstiller deres vision.
Jeg er ekstrem effektiv når jeg fotograferer til bryllupper. Med over 7 års erfaring og et utal af bryllups sessioner i baggagen, så ved jeg hvad der er vigtigt for mine kunder. Jeg tager generelt mange billeder når jeg er på opgave, men vælger altid nøje og kritisk ud, så i kun får det bedste fra dagen.

Bryllupspakker

Alle bryllupper er forskellige. Du kan derfor skræddersy din bryllupspakke præcis som du ønsker. Du bestemmer selv hvad du gerne vil have fotograferet, hvornår jeg skal komme og gå, og alt imellem. Jeg har lavet et par pakker, som dækker de klassiske behov nedenfor, men du kan altid selv sammensætte din bryllupspakke. Jeg er her for at imødekomme jeres behov og præferencer.

Bord dekoration af festlokaler til bryllup

BRONZE PAKKE

Kirke + Portrætter
5.000 kr
 • 3 timers fotografering
 • 150 billeder minimum
 • Digitale filer Highress+Lowress

GULD PAKKE

Kirke + Portrætter + Reception + Middag + Brudevals
14.000 Kr
 • 12 timers fotografering
 • 500 billeder minimum
 • Digitale filer Highress+Lowress

BRONZE PAKKEN

Til jer som ønsker det aller vigtigste

Denne pakke er designet til dem, der ønsker at fange essensen af deres intime ceremoni og de første øjeblikke som ægtefolk. Vi tilbringer ca. 3 timer sammen, hvor jeg dokumenterer selve ceremonien og efter vielsen skaber smukke portrætter i kirken og on location. Denne pakke er perfekt til par, der ønsker professionelle billeder af selve vielsen og de øjeblikke, der følger lige efter.

SØLV PAKKEN

Hvis i ønsker en mere omfattende dækning af jeres store dag

Sølv pakken indeholder 6 timers professionel fotografering. Jeg er til stede før, under og efter vielsen. I kan få taget smukke portrætter i kirken og on location. Efterfølgende følger jeg jer til receptionen, hvor jeg laver stemningsbilleder af alt fra kageskæringen til gruppebilleder. Denne pakke giver jer en bred vifte af minder, der strækker sig ud over ceremonien og fanger også de særlige øjeblikke til receptionen.

GULD PAKKEN

For jer som ønsker at omfavne og forevige hvert eneste øjeblik

Kommer snart

Kontakt mig for at starte rejsen mod jeres drømmebryllup

Jeg ser frem til at høre fra jer og være en del af jeres bryllupsrejse.
Lad os sammen skabe tidløse minder og fange de øjeblikke, der gør jeres dag unik.

Udfyld formularen, og lad os begynde at drøfte, hvordan vi kan forevige jeres bryllupsdag med smukke billeder. Jeg ser frem til at forevige jeres store dag!

Kontakt mig

  Hvad siger mine kunder?

  Bryllupsbillede af brudepar med brudebuket foran festlokaler i solnedgang

  Line & Thomas

  “Vi havde fornøjelsen af at blive fulgt af Martin på vores bryllupsdag. Alt har været helt i top. Både forberedelserne; kommunikation og aftaler forud for dagen. Processen, professionel ageren der vekslede mellem usynlighed, under vielsen og klar styring af kæmpe gruppefoto, men også stemning, tryghed og gode råd undervejs, samt selve produktet, en kæmpe bunke af de fineste billeder fra hele dagen. Vi kunne ikke ønske os bedre, og giver de varmeste anbefalinger!”

  Bryllupsbillede af brudepar

  Christina & Kasper

  “Vi bookede Fotograf Martin Ries til vores bryllup, hvilket var en super god oplevelse. Vi anbefalede ham til 2 andre bryllupper hvor vi også deltog og her var oplevelserne ligeså gode. Der er forskel på at opleve en fotograf som vært og som gæst. Det gode ved Martin er at han formår at gøre sig “usynlig”, sådan at han får fanget alle de gode og vigtige øjeblikke, uden at man føler der render en fotograf i vejen. Han har en ekstremt god forståelse for hvad for nogle øjeblikke, man vil være glad for at have som minde bagefter.
  Vi har fået de smukkeste og bedste billeder vi kunne ønske os.  Alle former for stemning som man gerne vil genleve efter sådan en stor dag.
  Vi kan kun give Martin Ries vores største anbefalinger.”

  Sune & Dirk

  “Martin Ries var fotograf ved vores bryllup. Vi er meget tilfredse med hans arbejde og de mange flotte billeder vi har fået. Derudover er Martin meget klar i sin kommunikation og et meget positivt menneske. Vi kan virkelig anbefale Martin.”